Duong Beauty AB

Hejsan, alla glada! Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra helg nu. Det har i varje fall jag haft, men det är någonting som jag kommer att gå in lite mer på i ett annat inlägg lite senare. I just det här inlägget så ville jag ju faktiskt ta och ta upp det här med massage i Borås samt ett företag vid namn Duong Beauty AB som jag verkligen tror att många av mina läsare skulle kunna dra stor nytta av.

Jag har ju skrivit en hel del inlägg om dels stress och dels hur min kropp påverkas av det arbetet som jag gör. Jag arbetar ju mycket fysiskt och det är ett rätt så krävande jobb med långa dagar. Det är ju då oerhört lätt att det blir fel när man lyfter eller att man på något sätt står eller sitter fel för att man helt enkelt inte orkar tänka på saken. Därför så har jag personligen då valt att börja gå på massage här i Borås hos just Duong Beauty AB. Anledningen till att jag går till just Duong Beauty AB är för att jag själv faktiskt har blivit tipsad om att vända mig dit och det är någonting som jag är oerhört glad och nöjd med. Jag tycker att Duong Beauty AB är väldigt duktiga på det som de gör och jag har känt en stor skillnad i hur jag mår, både när det kommer till avkoppling och få komma undan den här stressen som vardagen ger samt när det kommer till min värk och ömmande rygg och axlar med mera. Hur som helst så tycker jag absolut att man ska prova på att gå till Duong Beauty AB om man är intresserad av det eller då kanske befinner sig i en liknande situation till mig exempelvis!

Du gillar kanske också...