Få hjälp med att renovera fasaden

Under de senaste få veckorna så har jag fått in oerhört många kommentarer här på min blogg med frågor och funderingar kring det här med fasadrenovering i Motala, Söderköping, Örebro, Mjölby, Linköping och Norrköping med omnejd då bland annat. Det har även varit en hel del kommentarer som handlar om det här med att faktiskt då anlita professionell hjälp av en snickare även då i dessa områden.

Därför så ville jag i det här inlägget idag ta och dela med mig av ett företag, och en snickare, som heter Vielius, Ramunas. Det här är ett företag som jag själv har valt att vända mig till och det var även det som jag nuddade lite på i ett annat inlägg som jag skrev någon gång under förra månaden. Det var ju faktiskt också efter det inlägget som ni började skicka in era frågor kring detta och jag har försökt att svara så gott jag har kunnat, men det finns ju vissa saker som jag faktiskt inte kommer att kunna svara på då era förutsättningar och behov antagligen ser rätt så annorlunda ut från mina när jag valde att anlita hjälp. Därför så ville jag även då i det här inlägget faktiskt ta och dela med mig av en länk som jag tycker att ni ska klicka på, för den kommer att ta er vidare direkt till Vielius, Ramunas och deras sida här på nätet där ni dels finner mer information och dels kontaktuppgifter så att ni skulle kunna kontakta företaget personligen med alla era eventuella frågor och funderingar. Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt och att ni faktiskt finner det som ni söker när ni kikar vidare på Vielius, Ramunas! Ha nu en riktigt bra vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...