Behöver du en svetsare?

En svetsare i Östersund som jag har fått kvalitativ hjälp av heter Nyhem Svets & Mek. Jag tänkte skriva några rader här på bloggen om just det här företaget, för de tjänster som de erbjuder tycker jag är väldigt bra. Jag är helt övertygad om att det finns många av er läsare som också skulle kunna ha nytta av att anlita det här företaget. Det förutsätter ju att ni vet om att denna firma finns. Ibland är man i behov av tjänster från en svetsare. Det är väldigt bra att de som jobbar på Nyhem Svets & Mek är mobila. Det innebär att de kan ta med sig sin svetsutrustning och komma hem till dig. Detta är verkligen kundservice när den är som bäst. De kan hjälpa till på ett stort antal orter över ett rätt så stort geografiskt avstånd vilket är bra för här i Norrland kan det annars bli långa resvägar för den som annars hade varit tvingad att åka dit. För mer information om på vilka orter du kan få den här hjälpen så kan du ringa eller mejla och ställa din fråga eller gå in på deras hemsida och läsa mer. 

 

Det här företaget kan förutom då att de svetsar, även hjälpa till med reparationer av de flesta fordon. Det är alltid bra att ha ett stamställe där man kan få bilen fixad och jag slår ett slag för att låta Nyhem Svets & Mek även få laga er bil. Jag har haft stor användning av denne svetsare i Östersund inte bara en gång utan flera. Det här med att deras verksamhet är mobil gäller även deras bilverkstad. Allvarligt talat, hur många bilfirmor erbjuder det här? Jag kommer fortsätta att tipsa er om bra företag här i min blogg och nästa gång jag skriver blir nog temat mat och restauranger.