Fantastiska köttlådor i Örebro

Hej alla mina trogna och lojala läsare! Nu är det sommar och barnen har sommarlov. För en ensamstående mamma som jag med en begränsad ekonomi blir det förstås inga utlandsresor. Men glädje och dagar fyllda med trevligt innehåll kan man få ändå. Barnen har pratat så mycket om att få åka tillbaka till Ärnebäcks Gård. Ni kanske minns att jag skrev om det här företaget för ett tag sedan, och om deras fantastiska köttlådor i Örebro? 

 

Nu är det så mycket mer än försäljning av köttlådor till oss här i Örebro som Ärnebäcks Gård har att erbjuda. Förra året var vi på kosläppet, och det är det här mina barn talat om att de gärna ville uppleva igen. Nu är ju korna redan ute på grönbete så något kosläpp blir det ju inte i år. Däremot planerar jag att ta med dem på westernridning. Dessa evenemang med westernridning arrangerar Ärnebäcks Gård med jämna mellanrum och det är jag säker på kommer bli en upplevelse att minnas resten av livet. Oavsett om man är intressad av kosläpp, westernridning eller av att köpa kvalitativa köttlådor i Örebro erbjuder Ärnebäcks Gård det här. Att äta bra är en livsstil. Genom god planering med ekonomin slipper jag bjuda barnen på falukorv. Det är i och för sig inget fel på falukorv, men att få riktigt närproducerat, välsmakande och ekologiskt kött på tallriken tycker jag är mycket bättre. Jag ska förstås skriva och berätta om hur den här westenridningen var längre fram, för jag tror säkert att det här är en sådan sak som intresserar er läsare, liksom dessa köttlådor i Örebro. Nu hoppas jag att alla mina härliga och fantastiska läsare får en härlig och fin sommar!